Picnic

Picnic 1.0.3

Open je netwerk en deel jouw mappen

VOOR

  • Automatische synchronisatie
  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Beveiliging met wachtwoord

TEGEN

  • Alle partijen dienen deze software te bezitten
  • Alle partijen dienen een Mac te bezitten

Goed
7

Met Picnic deel je bestanden met andere Mac-gebruikers die op jouw netwerk zitten. Je stelt ze in mappen beschikbaar en de andere partij opent deze razendsnel om de files naar zijn of haar eigen computer te kopiëren. Het heen en weer lopen met USB-sticks is nu verleden tijd dankzij Picnic.

Je voegt makkelijk dat wat je delen wilt toe in het gebruiksvriendelijke overzicht. Het is nu vrij voor anderen om binnen te halen. Je ziet ook direct welke computers er op het netwerk beschikbaar zijn en welke mappen zij delen. Open een map en sleep de bestanden die je wilt naar jouw eigen computer en klaar is Kees. Veranderingen zijn ook direct zichtbaar voor andere Picnic-ers. Als niet iedereen op het netwerk bepaalde mappen mag binnenhalen, dan beveilig je die mappen met een wachtwoord.

Ben je offline dan synchroniseert Picnic ook automatisch alle mappen, althans volgens de makers. Dit klinkt ongeloofwaardig en bij onze tests kwam dat ook naar voren. Ook het gelijktijdig updaten werkte niet elke keer. Dat is erg jammer want dat onderscheidt Picnic juist van de standaard gedeelde mappen-optie op je Mac. Het grootste minpunt is toch dat Picnic alleen werkt met andere Mac-gebruikers. Wil je ook bestanden delen met Windows-gebruikers, kijk dan eens naar Dropbox of naar SpiderOak.

Picnic is een zeer handige applicatie om files over te zetten van de ene Mac naar de andere. Het werkt snel en is erg simpel te gebruiken. Wanneer de automatische synchronisatie naar behoren werkt, is Picnic een waardevolle toevoeging.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
Picnic

Download

Picnic 1.0.3

Beoordelingen about Picnic